آموزش شیرینی پزی با دومینیک انسل

معرفی دوره

دومینیک انسل یک شیرینی پز 40 ساله فرانسوی است که به خاطر درست کردن شیرینی های خلاقانه ای در شیرینی پزی معروفش در نیویورک، از سال 2011 تا کنون تمام افراد شهر را جذب طعم های خاص خود کرده است.
دومینیک انسل یک شیرینی پز 40 ساله فرانسوی است که به خاطر درست کردن شیرینی های خلاقانه ای در شیرینی پزی معروفش در نیویورک، از سال 2011 تا کنون تمام افراد شهر را جذب طعم های خاص خود کرده است. در این دوره شما با انواع شیرینی های فرانسوی مثل کروسان و کلیه تکنیک های مرتبط با آن آشنا میشوید.

جلسات دوره (16 جلسه)

1. سرگذشت دومینیک - بواویس، بولود، و شیرینی پزی - Dominiques Journey Beauvais Boulud and the Bakery
2. مینی مادلین ها - Mini Madeleines
3. پایه تارت میوه ای - پوسته سابل وانیلی - Fruit Tart Base Vanilla Sable Shell
4. فیلینگ تارت میوه ای - خامه شیرینی - Fruit Tart Filling Pastry Cream
5. فیلینگ تارت میوه ای - مربای توت فرنگی فوری - Fruit Tart Filling Quick Strawberry Jam
6. مرحله پایانی تارت میوه ای - تزئین کلاسیک توت فرنگی - Fruit Tart Finishing Classic Strawberry Presentation
7. مرحله پایانی تارت میوه ای - تزئین مدرن با سیب - Fruit Tart Finishing Modern Apple Presentation
8. پایه کیک شکلاتی – بیسکویت - Chocolate Cake Base Biscuit
9. کیک شکلاتی لایه ای - مینی مرینگ سوئیسی - Chocolate Cake Accent Swiss Mini Meringues
10. فیلینگ کیک شکلاتی – موس - Chocolate Cake Filling Mousse
11. مرحله پایانی کیک شکلاتی - سرهم کردن و ارائه - Chocolate Cake Finishing Assembly Presentation
12. پایه ی بون بون - پوسته شکلاتی تمپر شده - Bonbon Base Tempered Chocolate Shell
13. فیلینگ بون بون - شکلات تلخ و گاناش میوه موز - Bonbon Filling Dark Chocolate and Banana Passionfruit Ganache
14. یک کروسان عالی - The Perfect Croissant
15. مطالعه موردی – کرونات - Case Study The Cronut
16. نگرشی خلاقانه به شیرینی پزی - Thinking Creatively About Pastry

تصاویر دوره

ویژگی‌های دوره

نظرات کاربران (31 نظر)

ghazal
ghazal
امتیاز: 5

عالی

جمیله کاشانی فر
جمیله کاشانی فر
امتیاز: 5

آموزش هایجدید و رایگان

tina erfani
tina erfani
امتیاز: 5

عالی

پوریا شجاعی
پوریا شجاعی
امتیاز: 5

خیلی عالی و مفید بود ،اگه جزوه رو هم ترجمه میکردین بهترم میشد

هدیه السادات میره بیگی
هدیه السادات میره بیگی
امتیاز: 4

همه چی خوب بود فقط کیفیت فیلم ها پایین بود

مائده عبدالملکی
مائده عبدالملکی
امتیاز: 5

نکات مفیدی توی دوره بود😍👌🏻

رضوان عربی
رضوان عربی
امتیاز: 5

دوره معتبر و عالی‌ای برای شروع یادگیری است

مریم نوروزنیا
مریم نوروزنیا
امتیاز: 5

تاندوری همیشه سعی کرده بهترینهارو در اختیار هنرجوها بگذارد

نرگس وهاب زاده
نرگس وهاب زاده
امتیاز: 5

این دوره بسیار عالی بود البنه زیرنویس بسیار ریز بود و کاش دوبله شده بود اما با این وجود بسیار جالب بود

فاطمه فرهمند
فاطمه فرهمند
امتیاز: 4

خوبه ولی متاسفانه دوبله نشده و پی دی اف ترجمه نشده

زینب
زینب
امتیاز: 5

عالی بود

چیا رستمی
چیا رستمی
امتیاز: 5

عالی و کامل

فاطمه ق
فاطمه ق
امتیاز: 3

ترجمه کامل نیست

ملورین رکنی
ملورین رکنی
امتیاز: 5

عالی

باران آخوندی
باران آخوندی
امتیاز: 5

ممنون

فاطمه صادقی
فاطمه صادقی
امتیاز: 4

خوب

هاجر حبیبی
هاجر حبیبی
امتیاز: 4

عالی. فقط زیرنویس سریع می‌ره و اینکه کاش دوبله بود. در کل خوب بود

رضا جهانی
رضا جهانی
امتیاز: 5

عالی

ترانه محمدی
ترانه محمدی
امتیاز: 5

عالی

زهرا رضوانخواه
زهرا رضوانخواه
امتیاز: 5

عالی

زهرا رضوانخواه
زهرا رضوانخواه
امتیاز: 5

عالی

سعید فخرایی
سعید فخرایی
امتیاز: 5

عالی

فرحان پاکنهاد
فرحان پاکنهاد
امتیاز: 5

ااال

حسین شاهچراغی
حسین شاهچراغی
امتیاز: 4

خوب بود

امید چگینی
امید چگینی
امتیاز: 5

عالی

زهره سلیمانی
زهره سلیمانی
امتیاز: 5

خیلی خوبه که توی شیرینی پزی با شخصیت های معروف این صنف آشنا بشیم.

Maede
Maede
امتیاز: 4

حوب بود

فریبا زارعی
فریبا زارعی
امتیاز: 5

عالیه

مرتضی میرعلائی
مرتضی میرعلائی
امتیاز: 5

عالی عالی عالی

سحر اکبری
سحر اکبری
امتیاز: 3

خیلی واقعا حوصله سر بر بود

محمدنیشابوری
محمدنیشابوری
امتیاز: 1

داغون بود حیف پولی که واسه دوره دادم

سوالات متداول

آیا می‌تونم هزینه دوره رو کارت‌به‌کارت کنم؟
بعد از خرید، جلسات دوره رو از کجا تماشا کنم؟
آیا به محتوای دوره دسترسی همیشگی دارم؟
در مورد دوره و روش خرید سوالات بیشتری دارم!

سوالی داری؟