طرز تهیه مرغ ناردون در 7 مرحله ( غذای اصیل شمالی)

حدیث الیاسی
حدیث الیاسی
| خواندن 1 دقیقه 28 آبان 1401
طرز تهیه مرغ ناردون در 7 مرحله ( غذای اصیل شمالی)

برنامه شما برای شام شب یلدا چیست؟ مرغ ناردون، یک پیشنهاد حذاب برای شام شب یلدای شما!

مواد لازم برای درست‌کردن مرغ ناردون

مواد لازم برای پخت مرغ ناردون

سینه مرغ: 3 عدد

انار دون‌شده:1 عدد

خلال پسته: برای تزئین

زعفران دم‌کرده: 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه: به مقدار لازم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

پیاز: 1 عدد

سیر: 2 حبه

آب انار: 3 لیوان

رب انار: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ ناردون

مرحله 1:

مرغ‌ها را به وسیله ادویه‌ها و کمی روغن مزه‌دار کنید و بگذارید حداقل نیم ساعت (30 دقیقه) داخل یخچال بماند تا ادویه‌ها به خوردش روند و مزه‌دار شود.

مرحله 1: مرینیت‌کردن مرغ‌های خورش ناردون

مرحله 2:

سپس هر دو طرف مرغ را درون تابه تفت بدهید به شکلی که کمی سرخ شوند.

مرحله2: تفت‌دادن مرغ‌های خورش ناردون

مرحله 3:

داخل قابلمه پیازی که نگینی خردشده را به همراه سیر تفت دهید.

مرغ ناردون: مرحله سوم

مرحله 4:

سپس رب انار را اضافه کنید.

مرغ ناردون: مرحله چهارم

مرحله 5:

بلافاصله آب انار را اضافه کنید.

مرغ ناردون: مرحله پنجم

مرحله6:

مرغ‌ها را به خورش اضافه کنید و به آن اجازه دهید تا حداقل 1 ساعت روی حرارت ملایم پخته شود.

مرغ ناردون: مرحله ششم

مرحله 7:

برای 15 دقیقه پایانی، انارها را اضافه کنید.

مرغ ناردون: مرحله هفتم

مرغ ناردون شما آماده سرو است. نوش جان!

 

سایر مطالب پیشنهادی مجله تاندوری:

انواع شاورما کدامند؟ توضیحات جالب درباره این غذا

 

برای شما