طرز تهیه گراتن

9
Likes
642
Views

1405 دنبال‌کننده

گراتن یک غذای در اصل فرانسویه که دامنه‌ی بسیار متنوعی داره و دستور پخت‌های خیلی زیادی براش پیشنهاد شده. گراتن پیشنهادی هم مرغ داره هم سبزیجات. اگر این ترکیب رو دوست دارید، پیشنهاد میکنیم این غذا رو از دست ندید.

Difficulty
متوسط
Preparation
120 دقیقه

مواد اولیه

آرد

300 گرم

کره

150 گرم

نمک

به مقدار لازم

روغن

به مقدار لازم

فیله مرغ

200 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق غذا خوری

سیر

1 حبه

پیازچه

3 عدد

فلفل دلمه ای

1 عدد

کلم بروکلی

200 گرم

کنسرو سبزیجات

1 عدد

سس بشامل

به مقدار لازم

پنیر گودا

200 گرم

نخود خام

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا آرد را درون یک ظرف الک کنید، و مقداری نمک و کره را به آن اضافه کنید.

مواد را خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهید و به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار دهید.

فیله‌ی مرغ را خرد کنید.

درون تابه مقداری روغن بریزید و فیله‌ی مرغ را روی حرارت تفت بدهید.

نمک، فلفل، سیر، پیازچه‌ و فلفل دلمه‌ای و کلم بروکلی خرد شده به همراه کنسرو سبزیجات را به مرغ اضافه کنید و تفت بدهید.،

بر روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید، خمیر را روی آن قرار دهید و به کمک وردنه صاف و یکدستش کنید.

خمیر را در قالب قرار دهید، روی آن به کمک چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و سپس یک لایه کاغذ روغنی روی آن قرار دهید و مقداری نخود خام روی کاغذ بریزید. این کار برای جلوگیری از پف کردن خمیر است.

قالب را به همین صرت به مدت 15 دقیقه داخل فر 180 درجه قرار دهید.

قالب را از فر بیرون آورده، کاغذ روغنی و نخودها را بردارید.

ابتدا مواد آماده شده را بر روی خمیر و سپس مقداری سس بشامل روی آنها بریزید.

در نهایت پنیر گودای رنده شده را اضافه کنید و قالب را به مدت 20 دقیقه داخل فر 180 درجه قرار دهید.

گراتن شما آماده‌ست، نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه