طرز تهیه سوپ اسفناج

8
Likes
745
Views

1487 دنبال‌کننده

سوپ اسفناج ایتالیایی پیش غذایی بسیار خوشمزه است که به عنوان یک سوپ کم کالری و سالم طرفداران بسیاری دارد.

Difficulty
آسان
Preparation
45 دقیقه

مواد اولیه

پیاز

1 عدد

روغن

به مقدار لازم

عصاره مرغ

2 لیوان

جو دو سر پرک

0.5 پیمانه

اسفناج

200 گرم

شير گرم

0.5 لیوان

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1. پياز را نگيني خرد كنيد در مقداري روغن تفت دهید تا سبک شود.

2.جو پرك را به همراه آب مرغ اضافه كنيد تا لعاب دهد، اگر عصاره مرغ اضافه مي‌كنيد نمك و فلفل لازم ندارد.

3.اسفناج را خورد كنيد و به مواد اضافه كنيد در حد دو الي سه دقيقه بپزد.

4. مواد آماده شده را داخل بلندر بريزيد تا پوره شود.

۵.سپس به قابلمه برگردانيد، مقدار دو ليوان آب اضافه كنيد و ده دقيقه زمان دهيد جا بیفتد.

۶. شير را گرم کرده و به مواد اضافه كنيد.

دستورپخت‌های مشابه