طرز تهیه اسپاگتی مرغ و ریحان

5
Likes
452
Views

587 دنبال‌کننده

اسپاگتی از اون دسته غذاهای اصیلی هست که از قرن دوازده تو ایتالیا رواج داشته. از ویژگی‌های خیلی خوبش هم اینه که میشه با انواع مواد غذایی درستش کرد و طعم‌های جدیدی رو باهاش امتحان کرد. اسپاگتی مرغ و ریحان هم که از خوشمزه‌ترین‌هاست!ر

Difficulty
آسان
Preparation
40 دقیقه

مواد اولیه

آب

به مقدار لازم

اسپاگتی

150 گرم

روغن

به مقدار لازم

سیر

2 حبه

سینه مرغ

1 عدد

فلفل

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

ریحان

200 گرم

خامه

2 قاشق غذا خوری

پنیر پارمسان

2 قاشق غذا خوری

گردو

2 عدد

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

اسپاگتی‌ها را در مقداری آب بجوشانید.

مقداری روغن در تابه بریزید و سیر خرد شده را درون تابه تفت دهید.

مرغ را به قطعات کوچکی تقسیم کنید و درون تابه همراه با سیر تفت دهید.

سپس مقداری نمک و فلفل و بعد از آن ریحان خرد شده را به مرغ‌ها اضافه کنید.

در مرحله‌ی بعد گردو را خرد کنید و به تابه اضافه کنید.

خامه و پنیر پارمزان را هم به تابه اضافه کنید و تفت دهید.

در نهایت اسپاگتی پخته شده را به مخلوط درون تابه اضافه کنید و اجازه دهید مواد با اسپاگتی‌ها مخلوط شوند.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه