طرز تهیه پیتزا پپرونی

88
Likes
5086
Views

1576 دنبال‌کننده

از جمله پیتزاهای محبوب، کم‌دردسر و البته خیلی خوشمزه!

Difficulty
متوسط
Preparation
120 دقیقه

مواد اولیه

آب

2 پیمانه

شکر

1 قاشق غذا خوری

مخمر

2 قاشق غذا خوری

آرد

5 پیمانه

نمک

1 قاشق غذا خوری

روغن

1 پیمانه

سس کچاپ

2 قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا

300 گرم

پپرونی

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

شکر و خمیرمایه را در آب ولرم حل کنید و چند دقیقه به آن استراحت دهید.

مقداری نمک به ظرف آرد خود اضافه کنید، سپس روغن و خمیرمایه را به آن اضافه کنید.

خمیر را به خوبی هم بزنید، سپس روی ظرف را بپوشانید و به آن ۱ ساعت استراحت دهید.

بعد از ۱ ساعت، خمیر خود را چرب کنید و مطابق فیلم آن را کف ظرف فری چرب شده منتقل کنید.

در کف خمیر سس مارینارا یا سس کچاپ بریزید و آن را در کف ظرف مخلوط کنید.

پنیر پیتزا و پپرونی‌ها را بر روی خمیر بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

دستورپخت‌های مشابه