طرز تهیه چلومرغ پرتغالی

15
Likes
1966
Views

537 دنبال‌کننده

اگر به دنبال تنوع و یک وعده غذایی جذاب هستید، حتما زرشک پلو با مرغ آب پرتغالی را به پیشنهاد تاندوری امتحان کنید.

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

آب

4 پیمانه

برنج

3 پیمانه

خمیر فیلو

به مقدار لازم

مرغ

2 عدد

کره

50 گرم

زعفران

به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذا خوری

پیازداغ

1 پیمانه

آب پرتغال

1 لیوان

خلال پرتقال

به مقدار لازم

خلال پسته

به مقدار لازم

زرشک

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا برنج خیس خورده را در آب جوش بریزید تا بپزد. پس از آبکش کردن برنج، کف تابه را چرب کنید، خمیر فیلو برای تهدیگ را در کف آن قرار داده و سپس برنج ها را بر روی آن بریزید. بر روی آن کمی آب و روغن بریزید و درب تابه را ببندید سپس بر روی حرارت ملایم قرار دهید.

تکه های مرغ را در زیپ کیف قرار دهید، سپس در آن نمک، فلفل و زعفران دم کرده بریزید. مرغ ها را به نرمی بفشارید تا مزه ها به خوبی به خورد مرغ بروند.

کف تابه‌ خود را با کره چرب کنید، تکه های مرغ را در آن قرار دهید. به تابه خود رب گوجه فرنگی، پیاز داغ و آب پرتغال اضافه کنید.

زرشک، خلال پسته و خلال پرتقال را به همراه شکر در تابه ‌ای دیگر تفت دهید و به عنوان آجیل روی برنج سرو کنید.

دستورپخت‌های مشابه