طرز تهیه پودینگ دراژه

5
Likes
560
Views

717 دنبال‌کننده

اگه دوست دارید یه دسر خیلی خوشمزه و رنگی رنگی درست کنید، این پودینگ یکی از بهترین انتخاب‌هاست؛ چون علاوه بر طعم دوست داشتنی خودش، وجود دراژه شکلاتی جذابیتشو چند برابر میکنه!

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

تخم مرغ

2 عدد

وانیل شکری

2 قاشق چای خوری

شکر

0.5 پیمانه

شیر

2 پیمانه

نشاسته ذرت

2 قاشق غذا خوری

آرد

1 قاشق غذا خوری

دراژه شکلاتی

3 بسته

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا زرده و سفیده‌ی تخم مرغ را جدا کنید.

زرده‌ی تخم مرغ را با وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی، هم بزنید.

زمانی که رنگ آن کِرم شد، نیمی از شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا با هم ترکیب شوند.

سفیده‌ی تخم مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم گرفته و سفت شود.

زرده و سفیده‌ی تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

شیر، نشاسته و آرد را داخل قابلمه‌ای بریزید، روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

شیر، نشاسته و آرد را داخل قابلمه‌ای ریخته، روی حرارت بگذارید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

مقداری از ترکیب شیر و نشاسته را روی تخم مرغ‌ها بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.

سپس ترکیب تخم مرغ‌ها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

داخل ظرف‌های دسر ابتدا مقداری دراژه بریزید و پودینگ‌ را روی آن بریزید و به همین ترتیب لایه لایه دراژه و پودینگ بریزید.

دسر را داخل یخچال بگذارید تا ببندد و سرد شود.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه