طرز تهیه پیده گوشت و پنیر

13
Likes
949
Views

1138 دنبال‌کننده

پیده از غذاهای لذیذ و پرطرفدار ترکی است که به سادگی تهیه می‌شود.

Difficulty
سخت
Preparation
120 دقیقه

مواد اولیه

گوشت

200 گرم

آرد

2 پیمانه

پیاز

1 عدد

سیر

3 حبه

پنیر پیتزا

200 گرم

کره

100 گرم

مخمر

1 قاشق غذا خوری

شکر

قاشق غذا خوری

نمک

قاشق غذا خوری

جعفری

100 گرم

آب

1 لیوان

روغن مایع

0.5 لیوان

گوجه فرنگی

1 عدد

زیره

به مقدار لازم

فلفل سیاه

به مقدار لازم

پاپریکا

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

برای تهیه خمیر یک لیوان آب ولرم را با مخمر و شکر مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه زمان دهید تا مخمر عمل بیاید.

آب و مخمر را در ظرفی گود ریخته و به همراه روغن و نمک مخلوط کنید، سپس آرد را به تدریج اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.

خمیر را در ظرف چرب شده‌ی دیگری قرار دهید، روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه استراحت دهید.

برای تهیه مواد، پیاز نگینی شده را تفت دهید کمی که طلایی شد سیر له شده را اضافه کنید.

نمک، فلفل، پاپریکا و گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه‌فرنگی کشیده شود.

جعفری خرد شده را اضافه کنید.

خمیر را به چانه‌های (گلوله خمیری که یک نان از آن پخته شود) کوچک تقسیم کرده و با وردنه آن را باز کنید، درون سینی فر قرار دهید.

به صورت مستطیل از مواد روی خمیر بریزید، کناره‌های خمیر را کمی روی خمیر برگردانید، سر و ته خمیر را به صورت قایقی جمع کنید.

سینی فر را درون فر از قبل گرم شده ( دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد ) به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

بعد از پخت، با کره آب شده روی خمیر را کمی چرب کنید.

برای پیده پنیر بجای مواد گوشتی از پنیر موزارلا روی خمیر استفاده کنید.

دستورپخت‌های مشابه