طرز تهیه داوود پاشا

26
Likes
1599
Views

1144 دنبال‌کننده

غذای محبوب داوود پاشا، پادشاه ترک، که به کوفته‌ی ترکی هم معروف است، از محبوب‌ترین غذاهای ترکی در سرتاسر جهان است.

Difficulty
متوسط
Preparation
30 دقیقه

مواد اولیه

گوشت

300 گرم

پیاز

2 عدد

سیر

1 حبه

جعفری

0.5 پیمانه

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذا خوری

رب انار

2 قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی

1 عدد

آرد

به مقدار لازم

نعنا خشک

1 قاشق سوپ خوری

برنج

2 پیمانه

روغن

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا یک پیازچه رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و سیر رنده شده ، نعنا خشک، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید.

گوشت را خوب ورز دهید، کمی از گوشت را بردارید و به اندازه گردو گرد کنید وقتی تمام گوشت به صورت گلوله های یک اندازه آماده شد، درون آرد زده و اضافی آن را بگیرید.

در قابلمه کمی روغن ریخته پیاز نگینی را اضافه کنید. 4. کمی سیر به همراه ادویه ها، رب و گوجه رنده شده اضافه کنید و کمی تفت دهید.

رب انار، کمی نعنا خشک و آب اضافه کنید تا سس به جوش آید.

گوشت های آماده شده را در تابه ای جدا سرخ کنید و به سس اضافه کنید.

این خورش زیاد آب ندارد و در سس غلیظ سرو می شود.

می‌توانید برای تزیین از جعفری ساطوری شده استفاده کنید و همراه نان یا برنج سرد سرو کنید.

دستورپخت‌های مشابه