طرز تهیه سینه ی مرغ با سس قارچ

26
Likes
1017
Views

1212 دنبال‌کننده

مرغ یک ماده‌ی غذایی پرکاربرد در آشپزی است که میشود آن را به روش‌های متنوعی طبخ کرد. این دستورپخت یکی از روش‌های خیلی خوب برای پخت سینه‌ی مرغ می‌باشد که ما به شما پیشنهاد میکنیم.

Difficulty
متوسط
Preparation
30 دقیقه

مواد اولیه

قارچ

2 پیمانه

سینه مرغ

2 عدد

کره

50 گرم

سیر

2 حبه

آرد

2 قاشق غذا خوری

عصاره گوشت

2 عدد

بیبی اسفناج

به مقدار کم

نمک

به مقدار لازم

فلفل سیاه

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

یک نایلون روی مرغ گذاشته و با وردنه میکوبیم تا کمی نرم تر شود.

سپس مرغ را در تابه با کره و روغن سرخ کنید.

قارچ ورقه شده را به همراه سیر له شده تفت دهید و کمی آرد اضافه کنید.

عصاره ها را که از قبل در آب جوش حل کردید را کم کم به مواد داخل تابه اضافه کنید که گلوله نشود تا سس نسبتا غلیظی بدست آید.

از اسفناج یا هر سبزی دیگری به عنوان پایه استفاده کنید و بعد مرغها را بچینید.

سس را روی مرغ بریزید و سرو کنید.

دستورپخت‌های مشابه