طرز تهیه تاباس بیکن

3
Likes
251
Views

586 دنبال‌کننده

وقتی اسم سالاد میاد شاید اول از همه ذهنمون بره سمت سالاد ساده‌ای که با کاهو و گوجه و خیار درست میشه؛ اما بهتره بدونیم دنیای خوشمزه‌ی سالادها انقدر گسترده‌ست که هیچ محدودیتی نمیشه براش قائل شد. نمونه‌ش همین ترکیب جذابی که براتون آماده کردیم!

Difficulty
آسان
Preparation
30 دقیقه

مواد اولیه

بادمجان

1 عدد

بیکن

10 ورقه

گوجه گیلاسی

1 پیمانه

فلفل سبز

1 عدد

روغن

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

لیمو ترش

0.5 عدد

سس خردل

1 قاشق غذا خوری

گردو

0.5 پیمانه

ریحان

1 پیمانه

نان کراستینو

1 بسته

پنیر موزارلا

1 پیمانه

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌ای برش دهید.

بیکن‌ها را نیز خرد کنید و به همراه بادمجان، فلفل سبز، گوجه گیلاسی، مقداری روغن، نمک و فلفل درون سینی فر بریزید.

سپس سینی را به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

در یک ظرف دیگر آب لیمو ترش، سس خردل، روغن، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.

مواد از فر درآمده را به سس آماده شده آغشته کنید و سپس گردو، ریحان، پنیر موزارلای تازه و نان کراستینو را نیز به سالاد اضافه کنید.

سالاد خوشمزه‌ی شما آماده‌ست، نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه