طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

20
Likes
1476
Views

593 دنبال‌کننده

پیتزایی اصیل زاده‌ی قلب ناپولی که در سال ۱۸۸۹ به‌ احترام ملکه‌ی وقت ایتالیا ابداع شد.

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

خمیرمایه

9 گرم

شکر

9 گرم

آب

100 میلی‌لیتر

آرد

200 گرم

روغن

1 قاشق غذا خوری

نمک

6 گرم

سیر

1 حبه

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذا خوری

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

ریحان

100 گرم

آب

1 فنجان

پنیر چدار

2 قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی

1 عدد

گوجه گیلاسی

1 پیمانه

پنیر موزارلا

100 گرم

زیتون

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا خمیرمایه، شکر و آب را مخلوط کنید.

سپس در ظرف دیگر، آرد، مایه خمیر و روغن را به خوبی مخلوط کنید تا شکل خمیر بگیرد.

به خمیر ۱ ساعت استراحت دهید، سپس آن را با مقدار کمی آرد و وردنه ورز دهید تا نازک شود.

در تابه‌ی روی حرارت، روغن، سیر، رب گوجه‌فرنگی، ریحان، نمک و فلفل را تفت دهید تا سس پیتزا آماده شود.

خمیر خود را در کف ظرف فر پهن کنید و سپس سس مارگاریتا را در کف آن بریزید.

بر روی آن پنیر چدار ، گوجه فرنگی، پنیر موزارلا، ریحان و کمی زیتون رنده شده بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. می‌توانید برای طعم بهتر از پنیر موزارلا تازه استفاده کنید.

دستورپخت‌های مشابه