طرز تهیه فیله استریپس

20
Likes
1031
Views

1573 دنبال‌کننده

فیله استریپس نوعی فیله مرغ سوخاری، پولکی و ترد شده است که طعم مطبوعی دارد و به سرعت در منزل تهیه می‌شود.

Difficulty
آسان
Preparation
100 دقیقه

مواد اولیه

سینه مرغ

1 عدد

آرد

به مقدار لازم

فلفل قرمز

به مقدار لازم

پودر آویشن

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

پودر زیره

به مقدار لازم

پودر سیر

به مقدار لازم

عصاره مرغ

1 عدد

یخ

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.ابتدا مرغ‌ها را برش دهید.

2.مرغ‌ها را با ادویه‌های طعم دهنده و ١ ليوان آب مخلوط کنید و حدوداً ١ ساعت در يخچال قرار دهید تا مزه بگیرند.

3.داخل یک کاسه بزرگ و جادار به مقدار کافی آرد بریزید و نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر سير، پودر زيره و آویشن را به آرد اضافه کنید.

4. مقدار ادویه‌ها باید به قدری باشد که وقتی آرد را مزه می‌کنید کاملا طعم‌دار شده باشد.

5. فیله مرغ را داخل آرد بزنید.

6.فیله آردی را داخل یک کاسه آب و يخ فرو ببرید.

7. تکرار کنید.

8.برای سومین بار فیله را به آرد آغشته کنید و فیله را در حالتی که مقدار زیادی آرد اطرافش است با حرکت سریع و دورانی دو دست پولکی کنید تا آرد شبیه پولک به مرغ بچسبد.

9.مرغ ها را داخل روغن داغ شده بگذارید.

10.اجازه دهید تا فیله ها کاملا سرخ و طلایی شوند. باید کاملا حالت پولکی پیدا کنند.

دستورپخت‌های مشابه