طرز تهیه پتاژ نخود فرنگی

4
Likes
382
Views

180 دنبال‌کننده

پتاژ نخود فرنگی نوع سوپ غلیظ و مغذی است، طعمی مطبوع دارد و می‌توان به عنوان پیش‌غذا این سوپ را سرو کرد.

Difficulty
آسان
Preparation
45 دقیقه

مواد اولیه

نخودفرنگی

2 پیمانه

هویج

1 عدد

آب گوشت

2 لیوان

کره

50 گرم

خامه

1 قاشق غذا خوری

شیر

0.6 پیمانه

پیاز

1 عدد

آرد برنج

1 قاشق غذا خوری

روغن

1 قاشق غذا خوری

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.اول هویج را نگینی خرد کنید. نخود سبز را با هویج حدود 30 دقیقه بپزید.

2.پیاز را رنده کنید. با کره و روغن مایع تفت دهید. پیاز فقط باید سبک شود. احتیاج به تغییر رنگ ندارد.

3. آرد برنج به پیاز اضافه کنید.

4. آب گوشت و مخلوط پیاز و آرد را به هویج و نخود اضافه کنید. حدود یک ساعت زمان دهید تا خوب جا بیفتد و بپزد.

5.با گوشت کوب مخلوط را بکوبید تا کاملا پوره شود.

6.خامه را داخل شیر ریخته، هم بزنید و در آخر به پتاژ سرد شده اضافه کنید. در انتها نمک و فلفل بزنید. حدود 5 دقیقه زمان دهید تا گرم شود.

7.میتوانید بجای آب مرغ از دو عدد استاک گوشت به همراه یک لیوان آب استفاده کنید ولی حتما باید نمک را حذف کنید.

دستورپخت‌های مشابه