طرز تهیه مسقطی

2
Likes
139
Views

599 دنبال‌کننده

مگه میشه اسم مسقطی بیاد و یاد شیراز نیفتیم؟ مگه میشه به خاطر مسقطی تا شیراز بریم و برگردیم؟ تاندوری یه دستور پخت فوق‌العاده براتون آماده کرده که درزمینه‌ی سوغاتی شهرها هم، به خودکفایی برسید!

Difficulty
سخت
Preparation
100 دقیقه

مواد اولیه

نشاسته

1 پیمانه

گلاب

3 پیمانه

شکر

2 پیمانه

کره

200 گرم

روغن

به مقدار لازم

زعفران

1.5 قاشق چای خوری

پودر نارگیل

1 پیمانه

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا نشاسته و گلاب را درون قابلمه‌ای که روی حرارت ملایم است بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.

شکر را به مواد درون قابلمه بیفزایید و مجددا هم بزنید.

سپس 0.25 پیمانه زعفران دم‌کرده به محتویات درون قابلمه اضافه کنید.

در نهایت کره را اضافه کنید و تا زمانی که مایه‌‌ی مسقطی به غلظت مناسب برسد، به هم زدن ادامه دهید.

کف قالب را با مقداری روغن چرب کرده و مایه‌ی مسقطی را دورن قالب بریزید.

روی سطح آن را با پودر نارگیل بپوشانید و سپس قالب را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

بعد از خنک شدن مسقطی، می‌توانید آن را سرو کنید.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه