طرز تهیه دیلایت انبه

2
Likes
344
Views

186 دنبال‌کننده

دیلایت انبه نوعی دسر میوه‌ای است و طعمی عالی دارد، این دسر را به راحتی می توانید برای مهمانی تهیه و سرو کنید.

Difficulty
آسان
Preparation
30 دقیقه

مواد اولیه

شیر

2 لیوان

شیر عسلی

1 بسته

پودر ژلاتین

2 قاشق غذا خوری

آب

به مقدار کم

پودر ژلاتین

0.25 پیمانه

انبه رنده شده

1 پیمانه

وانیل

به مقدار کم

خامه

200 گرم

بیسکوییت پتی بور

0.5 پیمانه

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.ابتدا شیر را با شیر عسلی مخلوط کرده، روی حرارت بگذارید تا شیر عسلی در شیر حل شود.

2.ژلاتین را با شیر یا آب سرد مخلوط کرده روی بخار کتری بگذارید تا صاف و یکدست شود.

3.بعد از گرم شدن شیر، خامه، ژلاتین بن ماری شده، پوره انبه، وانیل و بیسکویت پودر شده را اضافه کنید .

4.قالب را چرب کنید و دسر را داخلش بریزید. داخل یخچال حدود 6 تا 7 ساعت قرار دهید. بهتر است دسر را شب درست کرده و صبح بر گردانید.

دستورپخت‌های مشابه