طرز تهیه بورک گوشت

61
Likes
3994
Views

54 دنبال‌کننده

یک فینگرفود جذاب و از خوشمزه‌ترین میان‌وعده های رایج در کشور ترکیه.

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

گوشت

200 گرم

خمیر یوفکا

1 بسته

جعفری خرد شده

100 گرم

مغز گردو

50 گرم

سیب زمینی

2 عدد

پیاز

1 عدد

رب گوجه فرنگی

به مقدار لازم

زعفران

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

پیاز را نگینی سرخ كنيد سپس گوشت چرخ كرده را به آن اضافه کنید.

قارچ، فلفل‌دلمه‌اي نگيني و سيب‌زميني آب‌پز رنده شده را اضافه کرده و تفت دهيد.

ادويه هاي دلخواه، جعفري خرد شده و به مقدار كم رب گوجه فرنگی و زعفران را به مواد اضافه كنيد. مخلوط بايد فاقد آب باشد و اجازه دهيد خوب سرد شود.

سپس خمیر یوفکا سایز ۲۵ در ۳۵ را از وسط نصف کنید، به مقدار دلخواه از مواد داخل آن قرار دهید و مطابق فیلم آن را رول کنید.

سپس روغن را داغ کرده و در حرارت ملایم بورک ها را در آن سرخ کنید.

دستورپخت‌های مشابه