طرز تهیه کیک ردولوت

8
Likes
1066
Views

222 دنبال‌کننده

کیک مخمل قرمز یا ردولوت، از کیک‌های هیجان‌انگیز و پرطرفداری است که به شما را به صرف یک میان وعده‌ی شیرین دعوت میکند.

Difficulty
متوسط
Preparation
90 دقیقه

مواد اولیه

آرد

2.5 پیمانه

شکر

1.5 پیمانه

تخم مرغ

2 عدد

روغن

0.75 پیمانه

سس خردل

1 قاشق مربا خوری

پودر کاکائو

1 قاشق غذا خوری

وانیل

0.5 قاشق چای خوری

سرکه سفید

1 قاشق غذا خوری

رنگ خوراکی قرمز

2 قاشق غذا خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

طرز تهیه باتر میلک؛ یک پیمانه شیر پرچرب به دمای محیط رسیده را با یک قاشق غذاخوری سرکه مخلوط کنید، ۵ - ۱۰ دقیقه استراحت دهید.

برای تهیه کیک؛ تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا مخلوط کشدار، کرم رنگ و غلیظ شود.

روغن، باتر میلک آماده شده و رنگ خوراکی را به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کرده و با لیسک یا قاشق هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

در صورتی‌که از رنگ خوراکی مایع استفاده می‌کنید یکسره به مخلوط اضافه کنید؛ اگر از رنگ ژله‌ای استفاده می‌کنید، مقداری از مخلوط را در کاسه‌ای جدا با رنگ ژله‌ای مخلوط کنید و زمانیکه یکدست شد به باقی مخلوط اضافه کنید.

مخلوط آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودرکاکائو(پودر كاكائوی تيره استفاده نكنيد) را ۲ الی ۳ بار الک کنید.

مواد خشک را به مخلوط اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

داخل فر با دمای ۱٨٠ درجه سانتیگراد به مدت ٤٠-٥٠ دقيقه قرار دهید.

دستورپخت‌های مشابه