طرز تهیه تست ملانزانا

1
Likes
102
Views

586 دنبال‌کننده

شاید براتون جالب باشه که بدونید ملانزانا یک کلمه‌ی ایتالیایی به معنای «بادمجان» هست. از همون زمان این کلمه رو اسم خیلی از غذاهایی بادمجان تو ترکیبشون بوده مونده، مثلا همین غذای خوشمزه‌ای که دستور پختش رو براتون آماده کردیم.

Difficulty
آسان
Preparation
40 دقیقه

مواد اولیه

فیله مرغ

5 عدد

پودر سیر

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

سیر

1 حبه

روغن

به مقدار لازم

سس مایونز

2 قاشق غذا خوری

سس خردل

1 قاشق غذا خوری

بادمجان کبابی

1 عدد

نان تست

1 بسته

کاهو فرانسوی

به مقدار لازم

رب انار

2 قاشق غذا خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا فیله‌های مرغ را با نمک، فلفل، پودر سیر و سیر خرد شده در مقداری روغن تفت بدهید.

بعد از آنکه مرغ‌ها کاملا پخته شدند، آنها را به قطعات کوچکی خرد کنید.

سپس سس مایونز و سس خردل را با مقداری نمک و فلفل و پودر سیر مخلوط کنید.

به ترتیب روی نان تست ابتدا مقداری سس بزنید و سپس از تکه‌های مرغ روی آن بریزید.

بعد از آنکه چند برگ کاهو فرانسه روی نان گذاشتید ابتدا مقداری رب انار بریزید و سپس مجددا یک لایه نان دیگر همراه با سس روی آن قرار دهید.

این بار روی سس مقداری بادمجان اضافه کرده و سپس روی آن رب انار بریزید.

در نهایت بعد از افزودن چند برگ کاهو فرانسه و یک نان تست دیگر، ساندویچ آماده شده را با مقداری رب انار تزئین کنید.

تست ملانزانای شما آماده‌ست، نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه