طرز تهیه سالاد میگو و آووکادو

3
Likes
341
Views

537 دنبال‌کننده

سالاد میگو و آووکادو برای افرادی که علاقمند به غذاهای دریایی هستند پیش‌غذایی کامل و لذیذ است.

Difficulty
آسان
Preparation
20 دقیقه

مواد اولیه

میگو

115 عدد

هویج

1 عدد

خیار

1 عدد

گوجه گیلاسی

10 عدد

پیازچه

1 عدد

کنسرو ذرت

3 قاشق غذا خوری

لیمو ترش

1 عدد

روغن زیتون

0.25 پیمانه

سرکه سیب

3 قاشق غذا خوری

گشنیز

2 قاشق غذا خوری

شوید

3 قاشق غذا خوری

سیر

1 حبه

فلفل

به مقدار لازم

پودر خردل

به مقدار لازم

خامه ترش

3 قاشق سوپ خوری

شیر

0.75 پیمانه

خامه

1 پیمانه

سرکه سفید

1 قاشق چای خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1. در مقداری آب جوش سرکه سفید بریزید سپس میگوهای پاک شده و رگ گیری شده را اضافه کنید و پنج دقیقه بجوشانید (بیشتر از این مدت میگو سفت میشود ) میگوها را از آب خارج کرده کنار بگذارید.

2.برای تهیه خامه ترش شیر پرچرب را با سرکه سفید مخلوط کنید و هم بزنید.

3.روی ظرف را بپوشانید و ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید و بعد از ده دقیقه خامه را اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید.

4.مجددا روی ظرف را بپوشانید و مواد را ۲۴ ساعت کامل در دمای محیط استراحت دهید. بعد از ۲۴ ساعت آماده می شود اما باید در یخچال سرد شود.

5.بعد از سرد شد کامل باید با همزن برقی زده شود تا آماده مصرف گردد

6. آووکادو را نگینی خرد کنید، گوجه ها را به دو قسمت برش بزنید و با پیازچه ، خیار ، هویج و ذرت داخل ظرف مناسبی بریزید.

7.برای تهیه سس: خامه ترش(اگر در دسترس نبود خامه صبحانه جایگزین کنید)، نمک ، فلفل ، پودر خردل ، گشنیز ، شوید سرکه سیب، روغن زیتون ، آب لیمو ترش تازه و سیر رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید.

8.سس را روی سالاد ریخته و هم میزنید تا کامل مخلوط شوند .

9.می‌توانید داخل آووکادو سرو و تزیین کنید.

دستورپخت‌های مشابه