طرز تهیه قیمه نثار

28
Likes
2631
Views

544 دنبال‌کننده

قیمه نثار غذای مجلسی شهر قزوین است و برای مهمانی‌های رسمی پیشنهادی فوق‌العاده است.

Difficulty
متوسط
Preparation
180 دقیقه

مواد اولیه

برنج

1 کیلوگرم

گوشت

500 گرم

پیاز

1 عدد

رب گوجه فرنگی

3 قاشق سوپ خوری

زعفران

6 قاشق سوپ خوری

نمک

به مقدار لازم

فلفل سیاه

به مقدار لازم

زردچوبه

1.5 قاشق مربا خوری

دارچین

1 قاشق چای خوری

پودر هل

1 قاشق سوپ خوری

گرد لیمو عمانی

1 قاشق چای خوری

پیازداغ

12 قاشق سوپ خوری

گلاب

1 پیمانه

زرشک

100 گرم

شکر

2 قاشق سوپ خوری

خلال پسته

50 گرم

خلال بادام

50 گرم

خلال پرتقال

30 گرم

روغن

به مقدار لازم

کره

30 گرم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.پیاز را خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود.

2.گوشت را اضافه کرده و تفت دهید سپس ادویه ها و چوب دارچین را اضافه کرده و در آخر رب را اضافه کنید و تفت دهید.

3.یک لیوان آب به گوشت اضافه کنید تا بپزد.

4.در انتهای پخت گلاب را اضافه کنید.

5.خلال، زرشک و پوست پرتقال را به همراه گلاب خیس کرده و هر کدام را جداگانه تفت دهید.

6.برنج را طبق روال همیشگی آبکش کرده و دم کنید.

7.مقداری از برنج را به همراه کره، روغن، زعفران غلیظ و کمی گلاب مخلوط کنید .

8.برنج سفید و زعفرانی را به همراه گوشت پخته شده و مخلفات تزیین کرده و سرو کنید.

دستورپخت‌های مشابه