طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ

6
Likes
383
Views

537 دنبال‌کننده

آلبالوپلو از پلو‌های قدیمی و اصیل شهر شیراز هست که به خاطر رنگ و طعم خاصی که دارد، طرفداران زیادی دارد.

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

آلبالو

500 گرم

شکر

1 پیمانه

آب

4 لیوان

برنج

3 پیمانه

روغن

0.5 پیمانه

فیله مرغ

500 گرم

پیاز

1 عدد

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

زعفران

به مقدار لازم

خلال پسته

برای تزیین

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

آلبالو و شکر را در تابه بر روی حرارت قرار دهید.

کمی مواد را هم بزنید، بعد از پخته‌شدن آلبالوها، کف روی مایع را با قاشق بردارید تا آلبالو‌ها سیاه نشوند.

آب را بر روی حرارت قرار دهید و بعد از به جوش آمدن برنج را در آن بریزید.

بعد از آبکش کردن برنج کف قابلمه را چرب کنید.

برای تهدیگ می‌توانید از خمیر فیلو استفاده کنید. به صورت لایه به لایه، برنج و آلبالو را در قابلمه بریزید.

فیله‌های مرغ را به صورت حلزونی درآورید و به استفاده از خلال دندان آن را ثابت کنید.

برای سرخ کردن فیله‌ها، ابتدا کف تابه را چرب کنید، پیاز رنده شده را تفت دهید و سپس فیله‌ها را اضافه کنید.

به فیله‌ها کمی زعفران دم‌کرده اضافه کنید و اجازه دهید به‌خوبی بپزد. بعد از پخت آلبالو‌پلو را با فیله‌ سرو کنید.

دستورپخت‌های مشابه