طرز تهیه تست بادام و عسل

5
Likes
254
Views

537 دنبال‌کننده

از خواص بادام و عسل که هرچی بگیم کم گفتیم! تست نان و عسل، یک صبحانه‌ی عالی و مغذیِ که پیشنهاد می‌کنیم حتما امتحانش کنید.

Difficulty
آسان
Preparation
10 دقیقه

مواد اولیه

بادام خام

300 گرم

عسل

5 قاشق غذا خوری

دارچین

1 قاشق غذا خوری

کره گیاهی

1 قاشق غذا خوری

نان سوخاری

10 قطعه

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

۳۰۰ گرم بادام خام را درون ظرف حاوی آب‌جوش قرار دهید.

چند دقیقه به آن استراحت دهید تا پوست آن جدا شود.

کره و دارچین را درون یک ظرف مخلوط کنید.

مایع آماده شده را بر روی نان سوخاری بریزید.

بادام‌ها را بر روی نان‌ها بچینید.

و سپس روی آنها مقداری عسل بریزید.

تست شما آماده‌ست!

دستورپخت‌های مشابه