طرز تهیه پاکورا مرغ

16
Likes
1361
Views

537 دنبال‌کننده

پاکورا از غذاهای مخصوص هندوستان است و برای افرادی که غذاهای تند دوست دارند پیشنهادی خوشمزه و مناسب میباشد.

Difficulty
متوسط
Preparation
45 دقیقه

مواد اولیه

فیله مرغ

6 عدد

پیاز

1 عدد

گشنیز خرد شده

4 قاشق غذا خوری

سفیده تخم مرغ

1 عدد

سیر

2 حبه

زنجبیل تازه

به مقدار لازم

فلفل چیلی

1 عدد

آب

0.5 لیوان

نمک

0.5 قاشق چای خوری

زردچوبه

1 قاشق چای خوری

نشاسته ذرت

1 قاشق غذا خوری

آرد

2 قاشق غذا خوری

آرد

3 قاشق غذا خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.فیله ها را درشت به صورت نواری خرد کنید.(از سینه ی مرغ هم می‌توان استفاده کرد)

2.پیاز را خلالی درشت خرد کرده و به مرغ اضافه کنید.

3.سیر، زنجبیل و چیلی را همراه آب داخل میکسر بریزید و خوب میکس کنید(میتوانید از پودر فلفل و زنجبیل استفاده کنید که نیازی به میکس نباشد).

4.همه مواد را به مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.

5.با قاشق از مواد بردارید و به صورت توپی داخل روغن سرخ کنید.

6.برای تهیه سس تارتار: سس مایونز، خیارشور و سیر ریز رنده شده، جعفری ریز خرد شده و کمی فلفل را با هم مخلوط کنید.

7.پاکورا آماده شده را داخل ظرف سرو چیده با سس تارتار، چیلی و چکاب سرو کنید.

8.این غذا را می‌توانید با پوره سیب زمینی سرو کنید .

دستورپخت‌های مشابه