طرز تهیه تارت عسلی

4
Likes
371
Views

723 دنبال‌کننده

تارت یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌هاست که میتونه با طعم‌های مختلفی تهیه بشه. تارت عسلی به خاطر مواد تشکیل‌ دهنده‌اش، هم خواص زیادی داره و هم طعم بی‌نظیری!

Difficulty
سخت
Preparation
165 دقیقه

مواد اولیه

زعفران

0.25 قاشق چای خوری

آرد

150 گرم

زرده تخم مرغ

1 عدد

گردو

50 گرم

خلال پسته

50 گرم

بادام هندی

50 گرم

کره

120 گرم

عسل

5 قاشق غذا خوری

آب

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا زعفران را با مقداری آب جوش دم کنید.

80 گرم از کره را با آرد مخلوط کنید.

سپس زرده‌ی تخم مرغ و زعفران را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بعد از آنکه خمیر را با دست ورز دادید، آن را بین دو لایه کیسه قرار دهید تا هوا به درونش نفوذ نکند و به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید.

روی سطحی صاف، مقداری آرد بپاشید و خمیر را از کیسه درآورده روی آن سطح قرار دهید. بعد از آنکه مقدار کمی آرد روی خمیر هم ریختید، آن را با وردنه صاف و یکدست کنید.

خمیر را داخل قالب تارت قرار دهید و به کمک یک چنگال، چند حفره در کف آن ایجاد کنید.

سپس قالب‌ها را به مدت 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

درون تابه‌ای؛ گردو، خلال پسته و بادام هندی را کمی تفت دهید.

سپس 40 گرم کره به آن اضافه کنید و مجددا تفت دهید.

در نهایت عسل را اضافه کنید و اجازه دهید تفت داده شود.

مخلوط بدست آمده را داخل خمیرهای تارت آماده شده بریزید و سرو کنید.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه