طرز تهیه تست مارینارا و بوقلمون

3
Likes
283
Views

583 دنبال‌کننده

خاستگاه سس خوشمزه‌ی مارینارا، کشور ایتالیاست و مواد اولیه‌ی اصلی اون هم گوجه فرنگی، سیر، پیاز و سبزیجات معطر هستند. این غذای جذاب هم که ترکیبی از این سس و گوشت بوقلمون هست، بافت و طعم بسیار دلنشینی داره؛ علاوه بر اینکه خیلی هم راحت آماده میشه.

Difficulty
متوسط
Preparation
40 دقیقه

مواد اولیه

پیاز

1 عدد

پوره گوجه فرنگی

2 پیمانه

روغن

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

پودر سیر

به مقدار لازم

خامه

150 گرم

ریحان

50 گرم

نان تست

1 بسته

سینه بوقلمون

200 گرم

پنیر گودا

9 ورقه

پنیر موزارلا

200 گرم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا پیاز خرد شده را در مقداری روغن سرخ کنید و پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.

نمک، فلفل و پودر سیر را به مواد اضافه کنید.

سپس خامه و ریحان را نیز اضافه کنید.

ظرف مورد نظر را با مقداری روغن چرب کنید و نان تست‌ها را در کف ظرف بچینید.

سپس یک لایه از سس مارینارای آماده شده بر روی نان‌ها بریزید.

بعد از آن سینه‌ی بوقلمون پخته شده را بر روی مواد بریزید.

سپس پنیر گودای ورقه‌ای را اضافه کنید.

این لایه‌ها را به ترتیب یک بار دیگر بچینید و در نهایت روی آنها پنیر موزارلای تازه قرار دهید.

ظرف را به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

تست خوشمزه‌ی شما آماده‌ست؛ نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه