طرز تهیه حلقه مرغ و گوشت

17
Likes
1235
Views

537 دنبال‌کننده

حلقه مرغ و گوشت غذایی بسیار خوشمزه است که در عین خوشمزگی ظاهری بسیار زیبا دارد.

Difficulty
سخت
Preparation
120 دقیقه

مواد اولیه

آب

0.25 لیوان

شیر

0.5 لیوان

روغن مایع

4 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ

1 عدد

شکر

1 قاشق چای خوری

خمیر مایه

1 قاشق غذا خوری

آرد

5 لیوان

زرده تخم مرغ

1 عدد

گوشت

150 گرم

سینه مرغ

0.5 عدد

پیاز

1 عدد

فلفل دلمه ای

2 قاشق سوپ خوری

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

آویشن

به مقدار لازم

روغن

5 قاشق سوپ خوری

قارچ

100 گرم

رب گوجه فرنگی

1 قاشق سوپ خوری

پنیر پیتزا

1 لیوان

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.آب ولرم را با شکر مخلوط کرده سپس خمیر مایه را اضافه کنید.

2. 20 دقیقه در جای گرم استراحت دهید تا خمیر مایه عمل آید و پف کند.

3.تخم‌مرغ، نمک و روغن را مخلوط کنید سپس شیر ولرم و خمیر مایه را اضافه کنید.

4.آرد را به آرامی اضافه کرده تا خمیر به دست آید سپس روی خمیر را بپوشانید و در جای گرم استراحت دهید تا خمیر پف کند و‌ حجمش دو برابر شود.

5.پیاز را نگینی خرد کرده داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود.

6.مرغ را اضافه کرده و سپس گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای و ادویه ها را اضافه کنید.

7.قارچ و رب گوجه را اضافه کنید و اجازه دهید سس جا بیفتد و آب قارچ کشیده شود .

8.خمیر را ورز دهید که هوا گیری شود سپس به دو قسمت تقسیم کرده و هر کدام از خمیرها را به شکل دایره باز کنید.

9.در آخر روی خمیر را رومال (یک عدد زرده + یک قاشق چایخوری ماست) زده و درصورت تمایل کنجد بریزید و‌ 30 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه قراردهید .

دستورپخت‌های مشابه