طرز تهیه مرغ و سیب زمینی گاجاراتی

1
Likes
258
Views

587 دنبال‌کننده

ترکیب مرغ و سیب زمینی شاید خیلی ساده به نظر بیاد، اما وقتی با کلی دقت ادویه‌های مختلفی برای طعم‌دار کردنشون انتخاب بشه، نتیجه‌‌ش میشه یه غذای جدید و خیلی خوشمزه که به راحتی نمیشه ازش گذشت.

Difficulty
متوسط
Preparation
40 دقیقه

مواد اولیه

سیب زمینی

2 عدد

سینه مرغ

2 عدد

پودر زیره

1 قاشق چای خوری

زردچوبه

1 قاشق چای خوری

دانه خردل

1 قاشق چای خوری

زیره سبز

1 قاشق چای خوری

دانله شنبلیله

0.5 قاشق چای خوری

دانه کنجد

1 قاشق چای خوری

پودر نارگیل

2 قاشق غذا خوری

روغن مایع

1 قاشق سوپ خوری

پودر فلفل قرمز

به مقدار لازم

گشنیز

1 قاشق غذا خوری

نمک

به مقدار لازم

فلفل سیاه

به مقدار لازم

سیر

2 حبه

تخم گشنیز

1 قاشق چای خوری

پودر خردل

1 قاشق چای خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا سیب زمینی‌های پخته و سینه‌ی مرغ را خرد کرده و در یک ظرف بریزید.

سپس کنجد، زیره، تخم گشنیز، دانه خردل، دانه زیره و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید.

بعد از آن فلفل قرمز، پودر خردل، دانه شنبلیله، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را نیز به مواد بیفزایید.

سیر له شده و گشنیز خرد شده را نیز اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید.

مواد را به صورت یکدست کف سینی فر پخش کنید و سینی را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 225 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

دستورپخت‌های مشابه