طرز تهیه سینه مرغ رول شده با اسفناج و پنیر

29
Likes
2529
Views

1208 دنبال‌کننده

اگر به دنبال یک غذای مدرن و جذاب و در عین حال خوشمزه هستید حتما این غذا را امتحان کنید.

Difficulty
متوسط
Preparation
40 دقیقه

مواد اولیه

سینه مرغ

2 عدد

بیبی اسفناج

500 گرم

قارچ

2 پیمانه

پنیر موزارلا

2 پیمانه

سیب زمینی

2 عدد

شیر

1 پیمانه

خامه

1 بسته

جوز هندی

0.5 قاشق غذا خوری

نان فرانسوی

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

روغن

به مقدار لازم

کره

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

سینه مرغ را نازک برش داده و بکوبید.

با نمک و فلفل مزه آن را مزه‌دار کنید.

پنیر موزارلا و اسفناج را روی سینه مرغ قرار داده و به صورت رول بپیچید.

سپس آن را در کره و روغن سرخ کنید.

سیب زمینی پخته و رنده شده را با شیر، خامه، جوز هندی، نمک، فلفل و کره پوره کنید و در کف ظرف سرو قرار دهید.

اسفناج و قارچ را با کمی روغن یا کره تفت داده و به آن کمی نمک، فلفل و آبلیمو اضافه کنید و روی پوره قرار دهید.

سپس مرغ هارا برش داده و روی آن قرار دهید.

از تکه های نان برای تزیین استفاده کنید.

دستورپخت‌های مشابه