طرز تهیه شیرینی ونیزی چرخشی

33
Likes
1575
Views

1487 دنبال‌کننده

شیرینی ونیزی به دلیل ظاهری زیبا و طعمی بی‌نظیر می‌تواند بهترین پیشنهاد برای پذیرایی از مهمانان باشد.

Difficulty
آسان
Preparation
30 دقیقه

مواد اولیه

کره

230 گرم

پودر قند

60 گرم

وانیل

به مقدار کم

آرد قنادی

230 گرم

نشاسته ذرت

60 گرم

پودر قهوه

2 قاشق چای خوری

پودر کاکائو

2 قاشق چای خوری

نسکافه

2 قاشق چای خوری

بریلو

برای تزیین

پودر قند

برای تزیین

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.کره به دمای محیط رسیده را به همراه پودر قند، وانیل، پودر قهوه، کاکائو و نسکافه حل شده حدود ۲ دقیقه بزنید تا مواد یکدست شود.

2.سپس آرد و نشاسته ذرت را یک در میان به مواد اضافه کنید و با سر انگشتان دست ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید.

3.از خمیر داخل سر ماسوره شکوفه بریزید ومثل رزت زدن خلاف عقربه های ساعت رزت کوچک بزنید.

4.داخل سینی گالوانیزه یا تفلون یا آلومینیومی نیازی به چرب کردن و کاغذ روغنی هم ندارد.

5.در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰_۱۵دقیقه بگذارید این زمان کاملا بستگی به فر شما دارد. بعد از 10 دقیقه حتما تست کنید به این صورت که شیرینی را با دست جابه جا کنید اگر راحت تکان خورد شیرینی پخته والا باز هم زمان نیاز دارد.

6.بعد از پخت بگذارید کاملا خنک شه بعد روی آن را پودر قند الک کنید و با بریلو تزیین کنید.

دستورپخت‌های مشابه