طرز تهیه تاکو مکزیکی

9
Likes
703
Views

161 دنبال‌کننده

غذاهای مکزیکی به خاطر طعم تند و خوشمزه ای که دارند، بسیار پرطرفدارند؛ یکی از محبوب ترین غذاهای مکزیکی «تاکو» است.

Difficulty
آسان
Preparation
45 دقیقه

مواد اولیه

نان ترتیلا

1 بسته

گوشت

150 گرم

پیاز

1 عدد

قارچ

150 گرم

گوجه فرنگی

2 عدد

پنیر پارمسان

0.5 پیمانه

کاهو

1 پیمانه

فلفل دلمه ای

2 عدد

ماست موسير

1 عدد

پودر سیر

2 قاشق چای خوری

فلفل قرمز

1 قاشق چای خوری

نمک

1 قاشق چای خوری

آویشن

2 قاشق چای خوری

پودر زیره

1 قاشق چای خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

در تابه کمی روغن مایع بریزید و پیاز را کمی تفت دهید.

وقتی پیاز فقط کمی نرم شد گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

پودر سیر، ادویه ها، نمک وفلفل را اضافه نموده و تفت دهید.

وجه فرنگي خرد شده را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا گوشت پخته شود، قارچ‌های اسلايس شده را اضافه كنيد و زمان دهید تا مزه‌ها به خورد هم بروند.

جعفری خردشده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

از مخلوط آماده شده روی نان‌ترتيلا بریزید، ١ قاشق از ماست موسير روی مايع گوشتی قرار دهید، سپس روی آن را با گوجه فرنگی ،کاهو و پنیر پارمزان پر و سرو كنيد

دستورپخت‌های مشابه