طرز تهیه کیویسکی

24
Likes
1222
Views

543 دنبال‌کننده

کیویسکی نام روسی یک نوع سوخاری با سینه مرغ است که غذایی اکراینی، روسی و لهستانی است.

Difficulty
آسان
Preparation
30 دقیقه

مواد اولیه

سینه مرغ

2 عدد

کره

100 گرم

جعفری

0.5 لیوان

سیر

1 حبه

نمک

به مقدار لازم

فلفل سیاه

به مقدار لازم

روغن

4 قاشق غذا خوری

آبلیمو

4 قاشق غذا خوری

سس خردل

به مقدار لازم

تخم مرغ

2 عدد

پودر سوخاری

1 لیوان

آرد

0.5 لیوان

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.ابتدا کره، جعفری و سیر رنده شده را خوب مخلوط کرده و داخل کیسه به شکل استوانه ای حالت بدهید. داخل فریزر قرار دهید تا سفت شود.

2.سینه مرغ را به دو نیمه تقسیم کنید و با نمک، فلفل، آبلیمو و روغن مزه دار کرده و با بیفتک کوب کاملا نازک کنید .

3.روی مرغ را مقداری سس خردل بزنید.

4.کره را از فریزر خارج کرده، روی مرغ گذاشته و رول کنید.

5.رول آماده شده را ابتدا داخل آرد سپس تخم مرغ در آخر پودر سوخاری غلطانده و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.

دستورپخت‌های مشابه