طرز تهیه اسپاگتی با سس پسته و زیتون

18
Likes
1494
Views

146 دنبال‌کننده

همه‌ی ما تا اسم غذای ایتالیایی به گوش‌مان می‌رسد، ناخودآگاه به یاد اسپاگتی و پیتزا می‌افتیم. امروز با دستورپخت اسپاگتی با سس پسته و زیتون در خدمتتون هستیم.

Difficulty
متوسط
Preparation
45 دقیقه

مواد اولیه

پسته

400 گرم

زیتون سبز

300 گرم

پنیر پارمسان

100 گرم

اسپاگتی

600 گرم

گوجه گیلاسی

10 عدد

نمک

به مقدار لازم

فلفل سیاه

به مقدار لازم

روغن زیتون

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

پسته، زیتون، روغن زیتون نمک و فلفل و پنیر پارمزان رو میکس کنید تا کاملا پوره شود.

اسپاگتی را به صورت کامل درون قابلمه آب جوش قرار می‌دهیم تا پخته شود.

سس را درون تابه‌ی روی حرارت بریزید، سپس اسپاگتی پخته شده را به آن اضافه کنید.

گوجه گیلاسی را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

دستورپخت‌های مشابه