طرز تهیه استیک

4
Likes
350
Views

727 دنبال‌کننده

استیک در واقع قسمتی از گوشت راسته گاو هست که رگه‌هایی از چربی داره. برای تهیه‌ی استیک هم میشه گوشت رو روی آتش کباب کرد و هم در روغن سرخ کرد و میزانی که گوشت پخته میشه به سلیقه افراد بستگی داره؛ بنابراین استیک‌های متنوعی تو دنیا وجود داره اما نکته‌ی مهم اینه که دستوری که ما برای شما آماده کردیم، دستور تهیه‌ی خوشمزه‌ترین استیک دنیاست!

Difficulty
متوسط
Preparation
75 دقیقه

مواد اولیه

فیله گوساله

220 گرم

ادویه مخلوط گوشت

به مقدار لازم

روغن

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

رزماری

به مقدار لازم

قارچ

5 عدد

سیر

3 حبه

خامه

3 قاشق غذا خوری

سیب زمینی

1 عدد

لیمو ترش

0.5 عدد

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا فیله‌ی گوساله را با ادویه‌ی مخلوط گوشت، روغن، 2 حبه سیر، نمک، فلفل و رزماری طعم‌دار کنید و به مدت 30 دقیقه به آن استراحت دهید.

قارچ‌های خرد شده را به همراه مقداری فلفل و 1 حبه سیر در روغن تفت بدهید و سپس خامه و مقداری نمک به آن بیفزایید.

فیله‌ی گوساله را به همراه سیب زمینی حلقه حلقه شده و لیمو ترش، روی تابه مخصوص گریل کنید.

بنا به ذائقه‌تان، بعد از آنکه گوشت استیک به مقدار مورد نظر پخته شد آن را از روی حرارت بردارید و به همراه سیب زمینی‌ها و سس قارچ سرو کنید.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه