طرز تهیه میگو پلو بوشهری

4
Likes
344
Views

717 دنبال‌کننده

از خواص میگو هرچی بگیم کم گفتیم! میگو یک منبع غنی برای آهن، فسفر، ویتامین D3 و مواد معدنی دیگه هست و علاوه بر اینکه مصرفش برای کودکان در حال رشد خیلی مفیده، جالبه بدونید در کاهش وزن هم موثره... با این تفاسیر، بهتره این دستور پخت خوشمزه رو از دست ندید!

Difficulty
متوسط
Preparation
90 دقیقه

مواد اولیه

روغن

به مقدار لازم

پیاز

1 عدد

زردچوبه

به مقدار لازم

سیر

2 حبه

میگو

300 گرم

فلفل

به مقدار لازم

کاری

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

گشنیز

150 گرم

رب انار

2 قاشق غذا خوری

برنج

2 پیمانه

سیب زمینی

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا پیازها رو خرد کنید و درون تابه با مقداری روغن تفت بدهید.

زردچوبه و سیر را به پیاز اضافه کنید.

سپس میگوها را به تابه اضافه کنید و آنها را تفت بدهید.

پودر کاری، نمک و فلفل را برای طعم‌دار کردن به میگوها اضافه کنید.

بعد از آن گشنیز و شنبلیله‌ی خرد شده و سپس رب انار را به تابه اضافه کنید و همه‌ی مواد را تفت بدهید.

برنج را از قبل خیس کنید و آن را بپزید (برای جلوگیری از چسبیدن دانه‌های برنج به هم آن را کمی زودتر آبکش کنید).

کف قابلمه را در صورت تمایل سیب‌زمینی بگذارید، سپس به ترتیب مقداری برنج و لابه‌لای برنج‌ها میگو بریزید و اجازه دهید کامل بپزد.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه