طرز تهیه پان اسپانیا

12
Likes
1144
Views

137 دنبال‌کننده

دسر پان‌اسپانیا دسری خوش‌طعم و کم‌هزینه است که به راحتی در منزل تهیه می‌شود.

Difficulty
آسان
Preparation
15 دقیقه

مواد اولیه

بیسکوییت پتی بور

2 بسته

آرد نول

1/2 پیمانه

نشاسته ذرت

2 قاشق سوپ خوری

خامه

100 میلی‌لیتر

کره

100 گرم

شکر

2/3 لیوان

تخم مرغ

2 عدد

وانیل

1/4 قاشق مربا خوری

شیر

1 لیتر

گردو

به مقدار لازم

موز

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1. تخم مرغ و شكر را بریزید و هم بزنید. 2. نشاسته را در مقدار كم آب سرد حل و اضافه کنید. 3. تخم مرغ، شكر و باقي مواد را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. 4. هم بزنید تا سفت شود از فرني كه سفت تر شد بردارید. 5. كره و خامه را اضافه کنید مواد را ميتوانيد سفيد يا شكلاتي يا دو رنگ درآورید. 6.به مواد پودر كاكائو زده و بيسكويت ها را بچینید مایع و گردو را لايه به لايه بریزید.

دستورپخت‌های مشابه