طرز تهیه نان سیر و بیکن

2
Likes
212
Views

599 دنبال‌کننده

نان سیر و بیکن از اون دسته پیش غذاهاییه که خودش میتونه یه وعده‌ی غذایی اصلی جذاب و خوشمزه باشه. باور ندارید؟ امتحان کنید!

Difficulty
آسان
Preparation
30 دقیقه

مواد اولیه

کره

50 گرم

جعفری

2 قاشق غذا خوری

روغن کنجد

2 قاشق غذا خوری

لیمو ترش

1 عدد

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

نان تست

4 عدد

بیکن

5 ورقه

پنیر موزارلا

4 ورقه

سیر

1 عدد

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا کره، سیر، جعفری خرد شده، روغن، آب لیمو ترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

روی نان مقداری از این مواد پخش کنید، سپس پنیر و بیکن را روی آن قرار دهید.

نان‌ها را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

نان شما آماده‌ست، نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه