طرز تهیه نان شکم پر

6
Likes
742
Views

162 دنبال‌کننده

نان شکم‌پر از پیش‌غذاهایی است که می‌تواند گزینه‌ خوبی برای مهمانی‌های شما باشد.

Difficulty
متوسط
Preparation
90 دقیقه

مواد اولیه

سینه مرغ

1 عدد

پیاز

2 عدد

فلفل دلمه ای

1 عدد

سیب زمینی

1 عدد

خمير نان

به مقدار زیاد

پنیر گودا

1 پیمانه

سیر

3 قاشق غذا خوری

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

پودر سیر

به مقدار لازم

آویشن

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید.

سینه مرغ را به شكل مكعب هاي كوچك خرد کنید و به پياز اضافه کنید ،نمك، فلفل و ادويه ها را اضافه کنید و كاملا تفت دهید.

بعد از پخت فلفل دلمه خردشده را به مواد اضافه کنید.

در اين مرحله سس‌گوجه را به مواد اضافه کنید و مجدد تفت دهید.

سيب‌زمينی پخته و خردشده را به مخلوط اضافه کنید و بعد از كمی تفت دادن تابه را از روی حرارت بردارید.

خمير را باز كنيد و آن‌ها را به شکل مثلثی ببرید.

كف ظرف مورد نظر را چرب كنيد. خمیرهای مثلثی را از سمت قاعده به هم بچسبانید به‌طوریکه دایره‌ای توخالی تشکیل شود. رأس مثلث ها باید رو به بیرون باشد.

با قاشق مواد را روی خمیر بریزید.

روي مواد را پنير بریزید،رأس مثلث‌ها را روی مواد برگردانید و با چاقو به آرامی رأس‌ها را به خمیر زیر مواد بچسبانید تا محکم شود.

خمیر را در فر در دمای ١٧٠ درجه به مدت ٢٠ تا ٣٠ دقیقه بپزید تا خمیر طلایی رنگ شود. سپس بگذارید سرد شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

دستورپخت‌های مشابه