طرز تهیه برونسی مرغ و کاری

8
Likes
347
Views

602 دنبال‌کننده

اگر دوست دارید یک ساندویچ جدید و خوشمزه رو امتحان کنید، برونسی مرغ و کاری با طعم هیجان‌انگیزش منتظر شماست!

Difficulty
آسان
Preparation
40 دقیقه

مواد اولیه

پیاز

1 عدد

فیله مرغ

300 گرم

فلفل سبز

3 عدد

نخودفرنگی

1 پیمانه

آبلیمو

به مقدار لازم

روغن

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

خیارشور

3 عدد

گشنیز

1 پیمانه

سس مایونز

3 قاشق غذا خوری

نان برونسی

4 عدد

کاهو

به مقدار لازم

گوجه فرنگی

به مقدار لازم

پودر کاری

1 قاشق غذا خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا پیاز خرد شده را در کمی روغن تفت دهید.

سپس فیله مرغ را به همراه فلفل سبز خرد شده، پودر کاری و کمی نمک به آن اضافه کنید.

نخودفرنگی و کمی آبلیموی تازه را به آن اضافه کنید و بعد از پخت، تابه را از روی حرارت بردارید.

برای سس برونسی، خیارشورهای ریز‌شده و گشنیز را به همراه کمی آبلیموی تازه، با سس مایونز به خوبی مخلوط کنید و در صورت تمایل به آن کمی نمک اضافه کنید.

نان‌های برونسی خود را از وسط برش بزنید.

سس را بر روی نان بریزید.

کمی کاهو و گوجه‌ فرنگی بر روی آن قرار داده و سپس مرغ کاری را اضافه کنید.

برونسی شما آماده‌ست؛ نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه