طرز تهیه قلیه ماهی

13
Likes
695
Views

537 دنبال‌کننده

یکی از معروف‌ترین خورش‌های جنوب ایران، متعلق به اقلیم دوست‌داشتنی خوزستان.

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

تمبر هندی

250 گرم

گشنیز

300 گرم

شنبلیله

100 گرم

فیله ماهی

4 عدد

سیر

2 حبه

پیازداغ

1 پیمانه

روغن

به مقدار لازم

فلفل

1 قاشق چای خوری

زردچوبه

1 قاشق چای خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا تمبر هندی را با مقداری آب جوش حل کنید.

گشنیز و شنبلیله را با روغن تفت دهید.

سپس ماهی را با روغن سرخ کنید.

در تابه‌ای دیگر، سیر را به همراه پیاز تفت دهید و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید.

سبزی های معطر را به آن اضافه کنید.

تمبر هندی را از صافی رد کنید تا کاملا یکدست شود. سپس سبزی را اضافه کنید و اجازه دهید تا مزه‌ها به خورد یکدیگر بروند.

در آخر هم ماهی‌ها را اضافه کنید و از مزه بینظیر این غذا لذت ببرید.

دستورپخت‌های مشابه