طرز تهیه ته چین مرغ

21
Likes
1128
Views

537 دنبال‌کننده

ته‌چین یک غذای ایرانی است که از مخلوط برنج، مرغ، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست می‌شود. ته‌چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی‌هاست.

Difficulty
متوسط
Preparation
60 دقیقه

مواد اولیه

ماست

1 پیمانه

زرده تخم مرغ

3 عدد

زعفران

1 گرم

روغن

0.5 پیمانه

نمک

1 قاشق غذا خوری

فلفل

1 قاشق غذا خوری

برنج

3 پیمانه

سینه مرغ

1 عدد

زرشک

به مقدار لازم

خلال بادام

به مقدار لازم

خلال پسته

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا ماست، زرده تخم مرغ، زعفران دم کرده، روغن مایع، نمک و فلفل را به خوبی مخلوط کنید.

سپس ۳ پیمانه برنج پخته شده را به مخلوط اضافه کنید.

کمی کف تابه را چرب کنید، سپس نیمی از برنج خود را در تابه بریزید.

برنج را پهن کنید، بر روی آن سینه‌مرغ پخته ریش شده بریزید و سپس کمی آجیل تهچین (شامل خلال پسته، خلال بادام، زرشک) اضافه کنید و نصف دیگر برنج را بر روی مواد بریزید.

تابه را به مدت ۲۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس برگردانید و مجددا ۲۰ دقیقه بر روی تابه قرار دهید.

دستورپخت‌های مشابه