طرز تهیه پنه آلفردو

10
Likes
719
Views

599 دنبال‌کننده

به احتمال خیلی زیاد براتون پیش اومده که پنه آلفردو خورده باشید یا حداقل اسمش رو شنیده باشید. میدونید اولین بار چه کسی این سس رو درست کرده؟ آقای آلفردو دی للیلو زمانی که همسرشون حامله بوده و سس گوجه‌فرنگی براش مناسب نبوده، این سس مخصوص رو برای همسرش درست میکنه... دیگه ببینید چه عشقی برای درست کردن این سس خرج شده!

Difficulty
آسان
Preparation
40 دقیقه

مواد اولیه

سیر

1 حبه

سینه مرغ

1 عدد

فلفل سیاه

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

جوز هندی

به مقدار لازم

قارچ

5 عدد

خامه

100 گرم

پنیر پارمسان

2 قاشق غذا خوری

پاستا پنه

100 گرم

روغن

به مقدار لازم

جعفری

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتد سیر خرد شده را در مقداری روغن بریزید، مرغ را اضافه کنید و تفت دهید.

مقداری فلفل، فلفل و جوز هندی رنده شده به آن اضافه کنید.

قارچ‌های خرد شده را بریزید و مجددا تفت بدهید.

سپس خامه و بعد از آن پنیر پارمزان را به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا به خورد مرغ‌ها بروند.

در نهایت پاستای پنه‌ی پخته شده را به بقیه مواد اضافه کنید و روی آن مقداری جعفری خرد شده و پنیر پارمزان بریزید.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه