طرز تهیه بامیه

24
Likes
1556
Views

535 دنبال‌کننده

بامیه از شیرینی های معروف و بسیار پر طرفدار ایرانی هستند که به عنوان شیرینی مناسبتی در ماه مبارک رمضان مورد استفاده قرار می گیرد.

Difficulty
متوسط
Preparation
30 دقیقه

مواد اولیه

آرد

1 پیمانه

آب

1.25 پیمانه

روغن

4 قاشق سوپ خوری

نمک

0.25 قاشق چای خوری

وانیل

0.25 قاشق چای خوری

تخم مرغ

2 عدد

گلاب

0.25 پیمانه

زعفران

1 قاشق سوپ خوری

شکر

1.25 پیمانه

گلوکوز

1 قاشق سوپ خوری

جوهر لیمو

به مقدار کم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.مواد شربت را داخل قابلمه روی حرارت گذاشته با حرارت ملایم هم بزنید تا ذرات شکر حل شود.

2.وقتی شربت جوش آمد بعد از 2 دقیقه خاموش کنید.

3.حین جوشیدن اطراف قابلمه را با برس مرطوب از ذرات شکر پاک کنید.

4.بعد از آماده شدن شربت را از رو حرارت برداشته و در ظرف را بگذارید تا زمانی که بامیه آماده شود ولرم بماند .

5.آب، روغن و نمک را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید.

6.به محض اولین جوش، آرد را یکباره اضافه کرده هم بزنید تا خمیر وسط قابلمه جمع شود.

7.خمیر را روی حرارت ملایم به مدت ۸ دقیقه باز و جمع کنید (به اصلاح داغ بزنید) تا آب اضافی خمیر تبخیر شود.

8.تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید و تخم مرغ دوم را اضافه کنید.

9.وقتی خمیر چسبنده و یکدستی حاصل شد خمیر را داخل قیف با ماسوره شش پر ریخته و بامیه ها را ابتدا داخل روغن سرد قیچی کرده سپس به ظرف روغن داغ روی حرارت انتقال دهید.

10.با حرارت متوسط سرخ کنید.

11.بامیه داغ را داخل شربت ولرم بریزید و از شربت خارج کنید.

دستورپخت‌های مشابه