طرز تهیه اناربیج

2
Likes
189
Views

723 دنبال‌کننده

اناربیج یکی از غذاهای رسمی گیلانی‌های عزیزه و در واقع نوعی خورش فسنجون محسوب میشه. اما از اونجایی که فسنجون غذای خیلی گرمیه، مردم گیلان بعد از خوردن این غذا چندتا خیار میخورن تا گرمی‌شو تعدیل کنه. پیشنهاد میکنیم این خورش بی‌نظیر رو حتما امتحان کنید.

Difficulty
سخت
Preparation
90 دقیقه

مواد اولیه

گوشت چرخ کرده

300 گرم

پیاز

1 عدد

سبزیجات معطر

350 گرم

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

ادویه مخلوط گوشت

به مقدار لازم

روغن

به مقدار لازم

گردو

250 گرم

آب انار

1 لیوان

زعفران

0.5 قاشق چای خوری

رب انار

2 قاشق غذا خوری

گلپر

1 قاشق چای خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده، 250 گرم سبزیجات معطر، ادویه‌ی مخلوط گوشت، نمک و فلفل به خوبی مخلوط کنید. (سبزیجات معطر این غذا شامل تره، جعفری، نعنا و در صورت موجود بودن مقداری خالواش است)

گوشت‌ها به صورت کوفته قلقلی‌های کوچک دربیاورید.

درون تابه مقداری روغن بریزید و گوشت‌ها را در آن سرخ کنید.

کف قابله ابتدا مقداری روغن ریخته و سپس گردوی آسیاب شده را درون قابلمه بریزید.

بعد از کمی تفت دادن گردوها، آب انار ترش و 1 قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده را اضافه کنید.

سپس 100 گرم از سبزیجات معطر، رب انار، نمک، فلفل و گلپر را نیز به قابلمه بیفزایید.

در مرحله‌ی آخر گوشت‌ها را درون قابلمه بریزید و حدود 20 دقیقه زمان بدهید تا خورش جا بیفتد.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه