طرز تهیه مرغ هزارلا

2
Likes
282
Views

594 دنبال‌کننده

مرغ از اون دسته مواد غذایی هست که تا دلتون بخواد میشه باهاش غذاهای جدید و متنوع درست کرد، و البته هر بار هم طعم جدیدی رو به دست آورد. مرغ هزارلا را از دست ندید که با تمام غذاهایی که تا الان از مرغ امتحان کردید، خییلی فرق داره!

Difficulty
سخت
Preparation
45 دقیقه

مواد اولیه

خمیر هزارلا

1 بسته

پنیر موزارلا

1 بسته

سینه مرغ

1 عدد

ژامبون گوشت

6 ورقه

زرده تخم مرغ

1 عدد

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

آویشن

به مقدار لازم

پودر سیر

به مقدار لازم

پودر پیاز

به مقدار لازم

کاهو فرانسوی

برای تزیین

کره

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

سینه مرغ را از وسط برش بزنید و آن را پهن کنید.

مرغ را بین دو لایه پلاستیک قرار دهید و آن را با بیفتک کوب، بکوبید.

ادویه‌ها را به مرغ اضافه کنید.

ژامبون و پنیر موزارلای ورقه‌ای را روی مرغ قرار دهید و آن را رول کنید.

خمیر هزارلا را پهن کرده و آن را آغشته به کره کنید.

مرغ را روی خمیر قرار دهید و خمیر را دور آن بپیچید.

بر روی سطح خمیر با چاقو چند برش سطحی ایجاد کنید و سپس آن را به زرده‌ی تخم مرغ آغشته کنید.

سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید و خمیر را روی آن قرار دهید.

مرغ هزارلا را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه