طرز تهیه فلافل

2
Likes
271
Views

718 دنبال‌کننده

تو بعضی منابع نوشته شده اولین بار فلافل رو مصری‌های مسیحی برای ایام روزه‌داری‌شون درست میکردن. روزه‌دارها تو این ایام نباید هیچ نوع گوشتی بخورن و این غذا رو که به معنای «کاملا از نخود» هست درست میکردن. بعد از اون بوده که این غذا کم کم به کشورهای دیگه رسیده و به یکی از غذاهای محبوب ما هم تبدیل شده.

Difficulty
آسان
Preparation
35 دقیقه

مواد اولیه

کنسرو نخود فرنگی

1 عدد

کنسرو نخود

1 عدد

سیر

1 حبه

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

پودر تخم گشنیز

به مقدار لازم

پودر انبه

به مقدار لازم

گشنیز

25 گرم

روغن

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

کنسرو نخود فرنگی، کنسرو نخود، سیر، نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز، پودر انبه و گشنیز را با یکدیگر در مخلوط‌کن بریزید و کاملا مخلوط کنید.

درون تابه مقداری روغن بریزید، به طوری که فلافل‌ها کاملا در روغن غوطه‌ور شوند و اجازه دهید روغن کاملا داغ شود.

مقداری از مایه‌ی آماده شده را درون قالب مخصوص فلافل بزنید و سپس در روغن غوطه‌ور کرده و اجازه دهید تا سرخ شود.

فلافل‌های شما آماده شدند؛ نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه