طرز تهیه کیک شکلاتی با بیسکوییت ساقه طلایی

16
Likes
853
Views

586 دنبال‌کننده

بیسکوییت ساقه طلایی با طعم خاصش سال‌های سال همراه ما بوده. اما دیگه وقتش رسیده یه طعم جدید و خوشمزه رو ازش امتحان کنیم! این کیک شکلاتی رو از دست ندید.

Difficulty
متوسط
Preparation
240 دقیقه

مواد اولیه

بیسکوییت ساقه طلایی

2 بسته

شکر

100 گرم

آب

1 لیوان

پودر کاکائو

300 گرم

کره

75 گرم

شکلات تخته‌ای

100 گرم

خامه

160 گرم

گردو

50 گرم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

ابتدا بیسکوییت‌ها را کامل خرد کنید.

گردوهای خرد شده را درون تابه‌ای تفت دهید.

شکر، آب جوش و پودر کاکائو را درون تابه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا یکدست شوند.

زمانی که مخلوط شکر و پودر کاکائو به جوش رسید، کره را به تابه اضافه کنید تا ذوب شود.

مایع را بر روی مخلوط بیسکوییت و گردو بریزید و هم بزنید تا به خورد بیسکوییت‌ها برود.

مواد را داخل قالب بریزید و کف قالب پخش کنید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

شکلات تخته‌ای و خامه را با حرارت خیلی ملایم روی شعله قرار دهید.

شکلات و خامه‌ی ذوب شده را بر روی بیسکوییت‌ها بریزید و مجددا به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار دهید.

کیک شما آماده‌ست، نوش جان!

دستورپخت‌های مشابه