طرز تهیه گشنیز پلو با خوراک میگو

10
Likes
900
Views

1573 دنبال‌کننده

هواری میگو یا میگو پلو از پلوهای جنوبی و بسیار مقرون به صرفه ‌می‌باشد که در بین جنوبی‌ها از محبوبیت بالایی برخوردار است.

Difficulty
سخت
Preparation
120 دقیقه

مواد اولیه

گشنیز

400 گرم

برنج

4 پیمانه

میگو

600 گرم

پیاز

1 عدد

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

گرد لیمو عمانی

1 قاشق چای خوری

سیر

1 حبه

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذا خوری

روغن

به مقدار لازم

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

1.برنج را بجوشانید. در انتهای جوش برنج، گشنیز خرد شده را اضافه کنید و برنج را آبکش کنید چون سبزی تازه است و‌ آب دارد برنج را ‌کمی زنده تر بردارید.

2.ته‌دیگ دلخواه را قرار دهید، آب و روغن داده، بگذارید تا دم بکشد.

۳.پیاز را خلالی باریک کرده و تفت دهید تا سبک و طلایی شود، سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید.

۴.میگو را اضافه کنید با حرارت بالا به مدت 6 دقیقه تفت دهید.

۵.حین تفت خوردن میگوها به ترتیب زردچوبه، رب گوجه فرنگی، پودر لیمو عمانی و نمک را اضافه کنید.

دستورپخت‌های مشابه