طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

22
Likes
1388
Views

1125 دنبال‌کننده

کاپ کیک شکلاتی یکی از محبوب‌ترین‌های دنیای شیرینی‌پزی است و انتخاب خوبی برای جشن‌های شماست.

Difficulty
آسان
Preparation
45 دقیقه

مواد اولیه

كره

150 گرم

شکر

0.5 لیوان

آرد

2 لیوان

خردل

1 قاشق چای خوری

پودر کاکائو

3 قاشق غذا خوری

تخم مرغ

2 عدد

شیر

1 لیوان

نمک

به مقدار کم

پودر نسکافه

1 قاشق چای خوری

راستی می‌تونی مواد این غذا رو خیلی راحت از دیجی‌کالا سفارش بدی!

Digikala Fresh
سفارش از دیجی‌کالا

طرز تهیه

کره به دمای محیط رسیده و نرم را کمی با همزن بزنید تا باز شود.

کم کم شکر را اضافه کنید و ۱۰دقیقه بزنید تا پوک و سفید شود.

تخم مرغ‌های به دمای محیط رسیده را به همراه وانیل یکی یکی اضافه کنید و ۲ دقیقه بزنید و پس از آن شیر گرم را اضافه کنید (شیر را کمی گرم کنید و با نسکافه مخلوط کنید ).

مخلوط بیکینگ پودر، آرد، نمک و پودر کاکائو را سه بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید.

در نهایت شکلات بن‌ماری شده را به مواد اضافه کرده و تا یکدست شدن هم بزنید .

مواد کیک را در کپسول‌های مورد نظر بریزید ( ۱/۳از کپسول را پر کنید ) و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

بعد از پخت و خنک شدن می‌توانید با خامه فرم گرفته شکلاتی تزیین کنید .

دستورپخت‌های مشابه